Nematytai maža agurkų ir kavos kaina – tik „Lidl Superšeštadienio“ pasiūlymuose, dalinasi ir netikėtu receptu savaitgalio pusryčiams

Ar dažnai tenka rasti akcijų, kurios siūlo įsigyti prekių perpus pigiau? Ir dar, tos prekės – visų mėgstamos, kokybiškos bei reikalingos kasdieniam pirkinių krepšeliui. Būtent tokius pasiūlymus šįkart prekybos tinklas „Lidl“ sudėliojo savo „Superšeštadieniui“: trumpavaisių agurkų kilogramą galėsite įsigyti vos už 1,29 Eur, o maltos kavos „Jacobs Krönung“ (500 g pakuotė) – vos už 3,79 Eur.

Nematytai maža agurkų ir kavos kaina – tik „Lidl Superšeštadienio“ pasiūlymuose, dalinasi ir netikėtu receptu savaitgalio pusryčiams.<br>„Shutterstock“ nuotr.
Nematytai maža agurkų ir kavos kaina – tik „Lidl Superšeštadienio“ pasiūlymuose, dalinasi ir netikėtu receptu savaitgalio pusryčiams.<br>„Shutterstock“ nuotr.
Nematytai maža agurkų ir kavos kaina – tik „Lidl Superšeštadienio“ pasiūlymuose, dalinasi ir netikėtu receptu savaitgalio pusryčiams.
Nematytai maža agurkų ir kavos kaina – tik „Lidl Superšeštadienio“ pasiūlymuose, dalinasi ir netikėtu receptu savaitgalio pusryčiams.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 7, 2023, 11:59 AM

Palyginti su kitomis parduotuvėmis ir įvertinus jų taikomas neakcines prekių pardavimo kainas, pirkėjai, šį šeštadienį pasirinkę „Lidl“, pirkdami agurkus sutaupys net 47 proc., o minėtą kavą – net 55 proc.

Šalia šių prekių „Superšeštadienis“ į pirkinių krepšelį pasiūlys įsidėti ir daniško stiliaus sūrio „Pilos“, kurio 350 g pakuotė, aktyvavus „Lidl Plus“ kuponą, kainuos 1,99 Eur. Visi šie pasiūlymai, neseniai atšventus Karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną ir greičiausiai šiek tiek susipainiojus tarp darbo ir poilsio režimo – pačiu laiku. Jie leis nurimti, sustoti ir pasimėgauti paprastais, itin gardžiais bei lėtais pusryčiais: garuojančia kava, karštais sumuštiniais su traškia sūrio plutele ir vasaros skoniu alsuojančiais šviežutėliais agurkais.

Karšti sumuštiniai su sūriu

Dviem sumuštiniams jums reikės:

  • 4 riekelių šviesios duonos
  • 4–6 riekelių „Pilos“ daniško stiliaus sūrio
  • Sviesto (kambario temperatūros)

Toks keptas sumuštinis su sūriu yra paprastas, bet skanus patiekalas, kurį mėgsta ir juo mėgaujasi žmonės visame pasaulyje. Jis žavi savo paprastu paruošimo būdu ir ypatingu skoniu. Jo sėkmės paslaptis paprasta – šiltas, lipnus sūris kontrastuoja su traškia duona, sukurdamas malonų skonio ir tekstūros derinį. Šį sumuštinį galite kepti tiek ant grotelių, tiek namuose ant keptuvės. Galite eksperimentuoti su skirtingomis sūrio ar duonos rūšimis ir atrasti sau labiausiai tinkantį variantą.

Pirmiausia sviestu sutepkite vieną duonos riekelės pusę, dėkite ją į įkaitintą keptuvę sviestu pateptąja puse žemyn. Tuomet ant viršaus uždėkite kelias sūrio ir dar vieną duonos riekelę. Dabar duoną reikia uždėti taip, kad sviestu patepta pusė būtų viršuje. Kepkite kelias minutes, kad apatinė duonos riekelė gražiai apskrustų. Tuomet apverskite sumuštinį ir paskrudinkite kitą duonos riekelę, leiskite sūriui išsilydyti.

Išimkite sumuštinį iš keptuvės, palikite kelioms minutėms atvėsti, patiekite kartu su „Lidl Superšeštadienio“ traškiaisiais agurkais ir garuojančiu puodeliu kavos. Skanaus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.