Vištienos mišrainė su salierais ir ananasais: lengva, paprasta ir gardu

Naminė virta višta – gėris, ne kitaip. Jeigu iš tokios esate virę ir ragavę ir sultinį, ir pačią vištieną, suprasite, apie ką kalbu. Aš esu laiminga, nes tikrai turiu kokybiškai užaugintos vištienos. Šituo gėriu mane aprūpina mama.

Vištienos mišrainė su salierais ir ananasais.<br> „Kviečiu į virtuvę“.
Vištienos mišrainė su salierais ir ananasais.<br> „Kviečiu į virtuvę“.
Daugiau nuotraukų (1)

„Kviečiu į virtuvę“

2023-11-16 13:25, atnaujinta 2023-11-16 13:26

Kai išsiviriau sultinio ir liko dar šiek tiek virtos vištienos, ją nuėmiau nuo kaulų ir pasigaminau salotas. Valgiau, žinoma, jas viena. Šeima nebuvo sužavėta, jiems skaniau tiesiog viena virta višta. O man buvo labai skanu.

Vištienai į kompaniją puikiai įsiliejo lapkotinis salieras ir konservuotas ananasas.

Porcijos 2.

Užtruksite apie 10 min.

Vištienos mišrainė su salierais ir ananasais

Reikės:

  • 400 g virtos vištienos;
  • 4 saliero lapkočių;
  • 4–6 konservuotų ananasų žiedų;
  • 1 raudonojo svogūno;
  • žiupsnio druskos;
  • žiupsnio juodųjų pipirų;
  • majonezo.

Kaip gaminti

Vištieną, salierą ir ananasus supjaustome nedideliais gabalėliais, svogūną smulkiais kubeliais. Mišrainę pagardiname druska, pipirais ir dosniai maišome su majonezu.

„Kviečiu į virtuvę“

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.