Mišrainė su pievagrybiais: receptas, kuriuo verta dalintis

Tokių receptų mano tinklaraštyje tikrai nėra daug, nes jau, matyt, išaugau iš majonezinio amžiaus, kai visos mišrainės buvo maišomos tik juo.

 Mišrainė su pievagrybiais.<br> „Samčio užrašai“.
 Mišrainė su pievagrybiais.<br> „Samčio užrašai“.
Daugiau nuotraukų (1)

„Samčio užrašai“

Nov 30, 2023, 8:18 AM, atnaujinta Nov 30, 2023, 8:19 AM

Šis receptas skirtas Vaidai, kuri manęs klausė, kokia mišrainė skani su pievagrybiais. Tai štai – imkit, gaminkit ir geruoju minėkit.

Mišrainė su pievagrybiais

Reikės:

  • 300 g marinuotų pievagrybių
  • 2 virtų kiaušinių
  • 120 g konservuotų žirnelių
  • 100 g fermentinio sūrio
  • 1 nedidelio poro

Padažui:

  • 2 šaukštų natūralaus jogurto
  • 1 šaukšto majonezo
  • druskos ir pipirų pagal skonį

Kaip gaminti

Į dubenį sudėkite pjaustytus pievagrybius, kiaušinius, porą, tarkuotą sūrį, berkite žirnelius.

Dėkite jogurtą, sumaišytą su majonezu. Išmaišykite.

Pagardinkite druska ir pipirais ir dar kartą gerai išmaišykite.

„Samčio užrašai“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ką reiškia kandidato R. Žemaitaičio pasitraukimas iš Seimo?