Burokėlių, avinžirnių ir pievagrybių mišrainė: gamindami ilgai neužtruksite

Šis receptas turi visko, ko reikia skaniai mišrainei – ir gamybos procesas neprailgs.

Burokėlių, avinžirnių ir pievagrybių mišrainė.<br>„Kviečiu į virtuvę“.
Burokėlių, avinžirnių ir pievagrybių mišrainė.<br>„Kviečiu į virtuvę“.
Daugiau nuotraukų (1)

„Kviečiu į virtuvę“

2023-12-08 08:58

Išmėginkite ir jus.

Paruošimo laikas apie 20 min.

  • burokėlio (šviežio);
  • morkos;
  • svogūno;
  • avinžirnių virtų;
  • pievagrybių;
  • majonezo;
  • druskos;
  • pipirų;
  • svogūnų laiškų (nebūtina).

Kaip gaminti:

Burokėlį supjaustome šiaudeliais, morką sutarkuojame, svogūną pasmulkiname.

Keptuvėje su šlakeliu aliejaus pakepiname daržoves, kol šios suminkštės, bet išliks traškios. Sudedame riekelėmis pjaustytus pievagrybius. Pakepiname keletą minučių. Pagardiname druska, pipirais. Atvėsiname masę.

Įmaišome virtus avinžirnius. Maišome su majonezu. Pabarstome svogūnų laiškais.

Skanaus!

„Kviečiu į virtuvę“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.