Žuvis, kuri turi mažai kalorijų: jūros lydeka svogūnų ir morkų patale

Jūros lydeka yra nekaloringa žuvis, tad nenorint persisotinti vakarienės metu – šis receptas kaip tik jums.

Jūros lydeka svogūnų ir morkų patale.<br>„Kviečiu į virtuvę“.
Jūros lydeka svogūnų ir morkų patale.<br>„Kviečiu į virtuvę“.
Daugiau nuotraukų (1)

„Kviečiu į virtuvę“

Dec 8, 2023, 1:14 PM

Išmėginkite šį receptą.

Jūros lydeka svogūnų ir morkų patale

  • jūros lydekos;
  • druskos;
  • pipirų;
  • česnako granulės;
  • miltų, žuviai apvolioti;
  • aliejaus, kepimui;
  • morkos;
  • svogūno;
  • 1 v. š. sviesto;
  • svogūnų laiškų;
  • grietinėlės.

Kaip gaminti

Žuvį išvalome, supjaustome norimo dydžio gabaliukais, pagardiname druska, pipirais ir česnako granulėmis. Leidžiame pasimarinuoti apie 20 min. Apvoliojame miltuose ir kepame aliejuje, kol gražiai apskrus ir žuvis iškeps.

Morką ir svogūną nulupame. Morką sutarkuojame, svogūną supjaustome nedideliais gabalėliais. Keptuvėje ištirpiname sviestą, pakepiname daržoves, kol šios suminkštės. Pagardiname druska, supilame grietinėlę ir pakaitiname.

Žuvį patiekiame su keptomis daržovėmis. Pabarstome smulkintais svogūnų laiškais.

Skanaus!

„Kviečiu į virtuvę“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kuo lankytojus nustebins kasmetinė Vilniaus knygų mugė?