Pigu – be kalbų: gerą nuotaiką savaitgalį sukurkite su bananų ir sulčių glotnučiu

Sausis – mėnuo, skirtas augalinei mitybai, kurią atranda vis daugiau žmonių. Šį savaitgalį prekybos tinklas „Lidl“ siūlo išmėginti augalietiškus skanumynus, kviesdamas į prekių krepšelį įsidėti beprotiškai pigių bananų ir kitų gardžių „Superšeštadienio“ pasiūlymų.

Pasirūpinus namų švara, prekybos tinklas „Lidl“ siūlo pasigaminti paprastą, bet gardų ir vitaminizuotą glotnutį, įkvėpsiantį saulėtos energijos.
Pasirūpinus namų švara, prekybos tinklas „Lidl“ siūlo pasigaminti paprastą, bet gardų ir vitaminizuotą glotnutį, įkvėpsiantį saulėtos energijos.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 26, 2024, 10:00 AM

Nuo penktadienio iki sekmadienio „Lidl“ parduotuvėse rasite, ko gero, kiekvieno lietuvio pamėgtus bananus už itin mažą kainą, nes 1 kg šių vaisių, aktyvavus „Lidl Plus“ kuponą, visą savaitgalį kainuos tik 0,79 Eur. Nepraleiskite progos pasinaudoti šiuo pasiūlymu!

Tęsiame vaisišką savaitgalį, kai „Lidl“ parduotuvėse visoms „Solevita“ sultims ir nektarams bus taikoma 30 proc. nuolaida – prireiks tik aktyvuoti „Lidl Plus“ kuponą. Beje, šios sultys ir nektarai – palankesni sveikatai, nes jose – itin mažai cukraus.

Be abejo, neretas savo savaitgalį paskiria namų ruošos darbams. Todėl prekybos tinklas „Lidl“ turi puikią naujieną: nuo penktadienio iki sekmadienio, aktyvavus „Lidl Plus“ kuponą visiems „Ariel“ ir „Persil“ skalbikliams bei skalbimo kapsulėms bus taikoma net 50 proc. nuolaida. Tačiau net ir kol kas neturintis „Lidl Plus“ programėlės, žinomų prekių ženklų skalbimo priemones galės įsigyti 40 proc. pigiau.

Paprastas ir itin sveikas bananų ir sulčių glotnučio receptas

Pasirūpinus namų švara, prekybos tinklas „Lidl“ siūlo pasigaminti paprastą, bet gardų ir vitaminizuotą glotnutį, įkvėpsiantį saulėtos energijos. Jam prireiks vos kelių ingredientų, kurių svarbiausi – pigūs „Lidl“ bananai ir mėgstamos „Solevita“ sultys.

4 bananų ir sulčių glotnučiams prireiks:

  • 4 vidutinio dydžio bananų
  • ~600 ml mėgstamų „Solevita“ vaisių sulčių ar nektaro
  • Saujos mėgstamų uogų, vaisių

Norėdami saldesnio glotnučio varianto pasirinkite labiau prinokusius bananus, o ne tokiam saldžiam variantui rinkitės ne iki galo sunokusius vaisius.

Įdėkite bananą į plakiklį, tuomet supilkite sultis ir viską gerai suplakite. Patiekite mėgstamose taurėse.

Glotnutį galite pagardinti ir savo mėgstamomis uogomis ar vaisiais. Jei norisi daugiau gaivumo, naudokite šaldytus produktus.

Taip pat galite nusipirkti didesnį kiekį bananų ir juos užsišaldyti, o užsinorėjus šalto, sveiko ir gardaus skanumyno, į glotnutį, kartu su kitais ingredientais, įdėkite šaldytą bananą ir pasimėgaukite energijos suteikiančiu desertu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.