Tako su jautiena, kukurūzais ir pupelėmis: užtruksite tik pusvalandį

Kartais daug žodžių nereikia.

Tako su jautiena, kukurūzais ir pupelėmis.<br>„Kviečiu į virtuvę“.
Tako su jautiena, kukurūzais ir pupelėmis.<br>„Kviečiu į virtuvę“.
Daugiau nuotraukų (1)

„Kviečiu į virtuvę“

2024-01-30 18:07

Vaikų – vienas mėgstamiausių patiekalų.

Porcijos 4.

Užtruksite apie 30 minučių.

Tako su jautiena, kukurūzais ir pupelėmis

Reikės:

  • kukurūziniai laiveliai, pagal poreikį;
  • 500 g maltos jautienos;
  • 2 skiltelės česnako;
  • 1 raudonas svogūnas;
  • 1 morka;
  • 1 saldi paprika;
  • 1 čili;
  • 1 šlakelis aliejaus;
  • 150 g konservuotų kukurūzų;
  • 200 g konservuotų raudonųjų pupelių;
  • 2 v. š. pomidorų padažo (naudojau naminį padažą);
  • 50 g tarkuoto sūrio;
  • žiupsnis druskos;
  • žiupsnis juodųjų pipirų;
  • 1 a. š. saldžios paprikos miltelių.

Gaminimas:

Daržoves nulupame ir nuplauname. Svogūną ir česnaką supjaustome smulkiais gabalėliais, morką ir čili griežinėliais, papriką kubeliais.

Keptuvėje įkaitiname aliejų ir pakepiname daržoves. Šioms apskrudus sudedame jautieną. Kepiname, kol mėsa apskrus. Pabarstome druska, pipirais, paprikos milteliais. Įmaišome pomidorų padažą.

Pakaitiname keletą minučių. Suberiame kukurūzus, pupeles ir sūrį. Pakaitiname, kol sūris išsilydys. Į tako laivelius dedame jautienos įdarą.

Jeigu patinka aštrumas, ant viršaus dar galite uždėti po čili griežinėlį.

Puošiame kalendros lapeliais ir skanaujame.

„Kviečiu į virtuvę“ 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.