Burnoje tirpstantys braunio keksiukai su baltuoju šokoladu: drėgni ir sodrūs

Drėgni, sodrūs braunio keksiukai su baltuoju šokoladu. Labai svarbu keksiukų neperkepti, kad viduje turėtų daug drėgmės ir neišsausėtų.

Braunio keksiukai su baltuoju šokoladu.<br>„Kviečiu į virtuvę“.
Braunio keksiukai su baltuoju šokoladu.<br>„Kviečiu į virtuvę“.
Daugiau nuotraukų (1)

„Kviečiu į virtuvę“

Mar 7, 2024, 8:20 PM

Jeigu atvirai, aš galėjau kepti 1–2 min. ir trumpiau, būtų buvę dar geriau. Bet ir dabar pavyko jie skanūs.

Iš normos iškepiau 9 keksiukus.

Užtruksite gaminant apie 15 minučių + 15–20 minučių kepimo laikas – priklauso nuo keksiukų dydžio.

Braunio keksiukai su baltuoju šokoladu

Reikės:

  • 120 g sviesto;
  • 70 g nesaldintos kakavos;
  • 90 g cukraus;
  • 3 dideli kiaušiniai;
  • 150 g miltų;
  • ½ a. š. kepimo miltelių;
  • 1/4 a. š. druskos;
  • 100 g baltojo šokolado.

Gaminimas:

Kiaušinius išsukame su cukrumi, druska, kol masė pabals ir patrigubės. Sviestą ištirpiname. Jau pravėsusį supilame į kiaušinių ir cukraus mišinį.

Įsijojame miltus, kepimo miltelius ir kakavą.

Įmaišome smulkintą šokoladą.

Pilame gautą tešlą į kepimo formeles, užpildydami maždaug 2/3 tūrio ir kepame gerai įkaitintoje iki 180 laipsnių orkaitėje maždaug 15–20 minučių.

„Kviečiu į virtuvę“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.