Korėjietiškų morkų receptas: kabinsite šaukštais ir neatsivalgysite

Kokios skanios man šios morkytės. Galiu vienas kabinti šaukštais, bet žinoma puikiai dera ir prie kepsnio.

Korėjietiškos morkos.<br>„Kviečiu į virtuvę“ nuotr.
Korėjietiškos morkos.<br>„Kviečiu į virtuvę“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Kviečiu į virtuvę“

2024-06-02 11:40

Porcijos 2 – 3.

Užtruksite gaminant apie 20 min.

Korėjietiškos morkos

Reikės:

  • 500 g morkų;
  • 4 skiltelės česnako;
  • 1 a. š. druskos;
  • 2 a. š. cukraus;
  • 1 a. š. čili;
  • 1 a. š. maltos kalendros;
  • 80 ml saulėgrąžų aliejaus;
  • 1 svogūnas;
  • 2 v. š. acto.

Svogūną pakepiname aliejuje, kol gerai apskrus ir atiduos savo skonį. svogūną išimame ir jo nebenaudosime.

Morkas sutarkuojame šiaudeliais, česnaką pasmulkiname, suberiame prieskonius ir viską užpilame dar karštu aliejumi. Gerai išmaišome. Skanaujame jau kitą dieną.

„Kviečiu į virtuvę“

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.