Gavosi labai gardūs, minkšti ir purūs, tiesiog kaip bandelės.
Net ir atvėsę varškėčiai išlieka minkšti ir gardūs. Taigi, varškėčiai su obuoliais gali būti puiki idėja ir savaitgalio pusryčiams.
Reikės:
2×180 gr. varškės,
1 obuolio,
1 kiaušinio,
1 v.š. cukraus,
4 v.š. miltų,
žiupsnelio druskos,
aliejaus kepimui
Gaminimo eiga: Obuolį sutarkavau burokine trintuve. Į dubenį sudėjau varškę, tarkuotą obuolį, kiaušinį, cukrų, žiupsnelį druskos, subėriau miltus ir išmaišiau ( masė gaunasi kiek lipni, bet miltų daugiau nedėkite, kitaip varškėčiai bus kieti ).
Ant darbastalio pabarsčiau miltų ir formavau varškėčius. Kepiau varškėčius keptuvėje ant aliejaus, juos apkepant iš abiejų pusių. P.s. iškeptus varškėčius apibarsčiau cukraus pudra. Skanaus!