Varškėčiai su netikėtu ingredientu: gardūs, minkšti ir purūs, tiesiog kaip bandelės

2025 m. vasario 6 d. 20:47
„Gamink su Audrone“
Receptas
Varškėčiai – puikus pasirinkimas tiek pusryčiams, tiek ir vakarienei. Varškėčius kepiau su obuoliais.
Daugiau nuotraukų (1)
Gavosi labai gardūs, minkšti ir purūs, tiesiog kaip bandelės.
Net ir atvėsę varškėčiai išlieka minkšti ir gardūs. Taigi, varškėčiai su obuoliais gali būti puiki idėja ir savaitgalio pusryčiams.
Reikės:
2×180 gr. varškės,
1 obuolio,
1 kiaušinio,
1 v.š. cukraus,
4 v.š. miltų,
žiupsnelio druskos,
aliejaus kepimui
Gaminimo eiga: Obuolį sutarkavau burokine trintuve. Į dubenį sudėjau varškę, tarkuotą obuolį, kiaušinį, cukrų, žiupsnelį druskos, subėriau miltus ir išmaišiau ( masė gaunasi kiek lipni, bet miltų daugiau nedėkite, kitaip varškėčiai bus kieti ).
Ant darbastalio pabarsčiau miltų ir formavau varškėčius. Kepiau varškėčius keptuvėje ant aliejaus, juos apkepant iš abiejų pusių. P.s. iškeptus varškėčius apibarsčiau cukraus pudra. Skanaus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2025 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.