Tiesą sakant, tai tradiciniai varškėčiai, tik formavau juos žiedelio formos ir gavosi super, vis kitaip, vis įdomiau, o ir suvalgyti buvo akimirksniu (vos spėjau nufotografuoti).
Reikės:
2×180 gr. varškės (naudojau 9 proc.),
1 kiaušinio,
1 v.š. cukraus,
žiupsnelio druskos,
4 v.š. miltų,
aliejaus kepimui
Gaminimo eiga:
Varškę, kiaušinį, cukrų su žiupsneliu druskos išmaišiau (galite įberti vanilinio cukraus, bet aš jo neturėjau ). Į varškės masę įmaišiau miltus. Ant darbastalio pasibarsčiau miltų ir iš masės formavau žiedelio formos varškėčius (gavosi 10 vnt.). Varškėčius kepiau keptuvėje ant aliejaus, juos apkepant iš abiejų pusių.
Skanaus!