VASAROK SU

žiniomis ir žvaigždėmis

Vasarą prenumeruok Lrytas
PREMIUM vos už 12,99 Eur metams
ir gauk bilietą į pasirinktą koncertą
Taujėnų dvare dovanų

V. Radzevičiaus namuose gaminant koldūnus visad naudojamas vienas triukas – kitaip nebūna tokie skanūs

2025 m. balandžio 10 d. 16:28
Lrytas.lt
TV3 laidoje „Vytaro ferma“ netrūko niekuomet, kaip ir pačių gardžiausių patiekalų, kurie ant mūsų stalo sutinkami jau gana retai. Todėl šįkart ypač suklusti turėtų senovinių, istorinių patiekalų gerbėjai.
Daugiau nuotraukų (4)
Kartu su savo žmona Laisve, šį šeštadienį Vytaras Radzevičius parodys, kaip nuo šiol savo namų virtuvėje lepintis išskirtinai tik bajoriškais koldūnais!
Kartu su žmona Laisve jie imsis ruošti patiekalą, kuris kvepia ne tik mėsa ar sviestu, bet ir istorija. Laidoje bus gaminami klasikiniai, senoviniu receptu paremti Tiškevičių koldūnai.
„Gaminsime istorinį patiekalą, nes aš noriu valgyti. O kadangi metu svorį, man reikia rinktis kokybišką, „aukštuomenišką“ ir bajorišką maistą“, – juokaus Vytaras.
Tuo tarpu Laisvė pasidalins taisykle, kuri padės pasiekti ir dar geresnio rezultato: „Norint, kad koldūnai būtų dar skanesni, tešlą reikia paruošti iš vakaro ir laikyti šaldytuve.“
Paaiškės, kad tai – esminė detalė, leidžianti tešlai įgauti reikiamą konsistenciją. Šis paprastas, bet veiksmingas triukas yra paslaptis, kurios dažnas nepastebi, tačiau be to koldūnai nebus tokie skanūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2025 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.