Kartu su savo žmona Laisve, šį šeštadienį Vytaras Radzevičius parodys, kaip nuo šiol savo namų virtuvėje lepintis išskirtinai tik bajoriškais koldūnais!
Kartu su žmona Laisve jie imsis ruošti patiekalą, kuris kvepia ne tik mėsa ar sviestu, bet ir istorija. Laidoje bus gaminami klasikiniai, senoviniu receptu paremti Tiškevičių koldūnai.
„Gaminsime istorinį patiekalą, nes aš noriu valgyti. O kadangi metu svorį, man reikia rinktis kokybišką, „aukštuomenišką“ ir bajorišką maistą“, – juokaus Vytaras.
Tuo tarpu Laisvė pasidalins taisykle, kuri padės pasiekti ir dar geresnio rezultato: „Norint, kad koldūnai būtų dar skanesni, tešlą reikia paruošti iš vakaro ir laikyti šaldytuve.“
Paaiškės, kad tai – esminė detalė, leidžianti tešlai įgauti reikiamą konsistenciją. Šis paprastas, bet veiksmingas triukas yra paslaptis, kurios dažnas nepastebi, tačiau be to koldūnai nebus tokie skanūs.