Kaip juos panaudoti gudriai ir naujai, kad nereikėtų nieko išmesti, o taip pat džiugintų ir skonis?
Dvi laidos viešnios parodė, kaip panaudoti po Velykų likusius kiaušinius.
Nudžiugo ir tie, kurie mėgsta įdarytus kiaušinius, ir tie, kurie negali atsispirti užtepėlėms – „Barška puodai“ autorė Viktorija ir „Sugar free cooking“ įkūrėja Justina pasidalinso net keliais naudingais receptais, kurie pravers ne tik per Velykas, rašoma pranešime spaudai.
Kiaušinių užtepėlė su krabų lazdelėmis
Ingredientai:
krabų lazdelės;
šaltai rūkyta lašišos filė;
virti kiaušiniai;
svogūnas;
krapai;
vyšniniai pomidorai;
ikrai;
majonezas;
druska;
pipirai;
duoniukai.
Gaminimo eiga
Susmulkiname svogūną ir krabų lazdeles, vyšninius pomidorus, krapus ir viską sudedame į dubenį. Supjaustome lašišą, sukapojame virtus kiaušinius, dedame ikrus ir viską sumaišome su majonezu. Masę dedame ant duoniukų ir papuošiame daigais.