Minkšti ir purūs čeburekai, kokių dar neragavote: ypatingai nustebins tešlos skonis

2025 m. gegužės 2 d. 17:17
„Virtuvėje pas Dalią“
Receptas
„Virtuvėje pas Dalią“ siūlo čeburekų receptą, kokio tikrai daugelis dar nebandėte.
Daugiau nuotraukų (2)
Žinoma tinklaraštininkė siūlo tešlą kepti su cukinijomis – skonis ypatingai nustebins!
Cukinijų čeburekai su dešra ir sūriu.
Tešlai:
2 vienetai cukinijų,
2 vienetai kiaušinių,
5 šaukštai miltų,
žalumynų (krapų, petražolių),
truputį druskos.
Įdarui:
tarkuoto sūrio,
kumpinės dešros.
Gaminimas:
Cukiniją sutarkuoti burokine tarka, įmušti kiaušinius, sudėti miltus, žalumynų ir išmaišyti. Įdarui sutarkuoti sūrį ir dešrą. Į keptuvę su aliejumi paskleisti cukinijos masės, ant vienos blyno pusės sudėti įdaro, blyneliui šiek tiek pakepus jį perlenkti per pusę, vėliau apversti, kad apkeptų antra čebureko pusė.
„Virtuvėje pas Dalią“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2025 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.