Žinoma tinklaraštininkė siūlo tešlą kepti su cukinijomis – skonis ypatingai nustebins!
Cukinijų čeburekai su dešra ir sūriu.
Tešlai:
2 vienetai cukinijų,
2 vienetai kiaušinių,
5 šaukštai miltų,
žalumynų (krapų, petražolių),
truputį druskos.
Įdarui:
tarkuoto sūrio,
kumpinės dešros.
Gaminimas:
Cukiniją sutarkuoti burokine tarka, įmušti kiaušinius, sudėti miltus, žalumynų ir išmaišyti. Įdarui sutarkuoti sūrį ir dešrą. Į keptuvę su aliejumi paskleisti cukinijos masės, ant vienos blyno pusės sudėti įdaro, blyneliui šiek tiek pakepus jį perlenkti per pusę, vėliau apversti, kad apkeptų antra čebureko pusė.
„Virtuvėje pas Dalią“