„Nusprendžiau, kad tai, ką matau veidrodyje – netenkina ir pradėjau mesti svorį ir sveikiau maitintis. Sekasi kol kas gerai, tik kartais taip norisi „nusidėti“.
Tad nuo šiol dalinsiuosi dar skanesniais receptais, kad ne tik būtų skanūs, bet ir po valgio nesijaustumėte be jėgų (na, juk kartais taip būna, nemeluokit).
Ganėtinai sotus, greitai pagaminamas ir skanus patiekalas. Jei ir nemetate svorio, vis tiek siūlau išbandyti“, – savo tinklaraštyje rašė Odeta.
Reikės:
300 g lašišos filė be odos
100 g ryžių (galite naudoti vakarykščius)
1 didelės tarkuotos morkos
3 skiltelės česnako
1 nedidelio svogūno
druskos
žiupsnelio čili dribsnių
maltų pipirų (naudoju baltuosius)
šlakelio aliejaus
Gaminimas:
Ryžius išsiverdame kaip įprastai. Į keptuvę su šlakeliu aliejaus dedame smulkintas daržoves ir apkepiname, kol beveik suminkštėja. Lašišą supjaustome kąsnio dydžio gabaliukais ir dedame prie daržovių. Kepame maišant, kol lašiša pradės byrėti. Suberiame į keptuvę virtus ryžius, beriame prieskonius ir pakepiname dar kelias minutes. Skanaus.