Paprasti būdai padės išnaikinti nemalonius virtuvės kvapus

Visi žinome - net pagaminus patį gardžiausią valgį virtuvėje ir kambariuose kartais lieka nemalonus kvapas. Ar įmanoma jo atsikratyti?

Kartais būna ir taip: valgis - gardus, tačiau kvapas jį ruošiant - nemalonus.<br>123rf nuotr.
Kartais būna ir taip: valgis - gardus, tačiau kvapas jį ruošiant - nemalonus.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 6, 2015, 4:31 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 9:01 PM

Pats paprasčiausias būdas – atidaryti langus ir išvėdinti namus ar butą. Bet tiktai ne šiuo metu – juk nelaikysite atviro lango per naktį.

thekitchn.com pateikia keletą patarimų, kaip pašalinti nemalonius kvapus, kurie liko iškepus žuvį ar mėsos kepsnį, išvirus troškinį ar prideginus blynus.

Į puodą supilkite lygiomis dalimis acto bei vandens, neuždenkite ir pavirinkite ant nedielės ugnies.

Į puodą pilkite vandens, dėkite citrinos ir apelsino žievelių, virinkite ant mažos ugnies. Vietoje žievelių galima įpilti aromatingo aliejaus.

Į dubenėlį įpilkite acto ir pernakt palikite ant stalo. Taip pat kvapus sugers lėkštelė su kavos pupelėmis arba keliais šaukštais sodos.

Uždekite aromatingą žvakę.

Ar jūs turite savo išbandytų receptų, kaip išnaikinti nemalonius virtuvės kvapus?

Nepraleiskite naujienų - lankykitės lrytas.lt svetainėje „Skonis" arba tapkite mūsų draugu „Facebook".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.