B. Nicholson kulinarijos studijoje – malkomis kūrenama krosnis

Netrukus sostinėje duris atvers kulinarijos studija „Beatos virtuvė“.

B.Nicholson ir pati ves užsiėmimus.<br>Organizatorių nuotr.
B.Nicholson ir pati ves užsiėmimus.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 21, 2015, 11:44 AM, atnaujinta Jan 6, 2018, 7:36 AM

„Vilniuje jau yra puikių vietų, netrūksta ir kulinarijos studijų, bet visi mes skirtingi, mums patinka skirtingi dalykai, – teigė studijos įkūrėja žurnalistė ir kulinarė Beata Nicholson. – Man visada patiko skanių kvapų ir džiugų spalvų prisotintas namų jaukumas, nesureikšmintas maistas, daug bendravimo, kvatojimo, ragavimo susėdus prie didelio bendro stalo. Tokia ir bus mano didžiulė 130 kv.m. ploto virtuvė-kulinarinė studija. Joje sutilps ne tik gaminimui reikalinga įranga, bet ir daug mielų smulkmenų bei tikrų tikriausias malkomis kūrenamas pečius, kuriame kepsime ne tik picas.“

Kadangi Beata – labai smalsi moteris, gyvenimas „Beatos virtuvės“ kulinarijos studijoje suksis ne tik apie maistą. Čia bus rengiamos paskaitos, pamokos, susitikimai pačiomis įvairiausiomis temomis.

Pirmuosius svečius kulinarijos studija „Beatos virtuvė“ priims jau gegužės mėnesį. Pati Beata planuoja vesti ne mažiau nei 3 pamokas per mėnesį. Taip pat gegužės mėnesį numatomos keturios picų kepimo pamokos, kurias ves tikras picų meistras iš Italijos.

Vasaros metu studija siūlys laisvalaikio renginius suaugusiems ir vaikams, maisto gaminimo vakarus ir rytmečius, čia bus galima atšvęsti gimtadienį ar mergvakarį, dalyvauti degustacijose ar kūrybinėse pamokose.

Rudenį planuojami rimti kulinarijos kursai, kuriuos ves ir B.Nicholson, ir kitos įdomios ją pačią įkvepiančios asmenybės.

„Mano nauja virtuvė bus atvira visiems!“ – pažadėjo B.Nicholson.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.