Kaip supjaustyti arbūzą? Šio gudraus būdo turbūt dar neišbandėte

O kaip arbūzą pjaustote jūs?<br>123rf nuotr.
O kaip arbūzą pjaustote jūs?<br>123rf nuotr.
Nėra patogu valgyti riekelėmis supjaustytą arbūzą.<br>123rf nuotr.
Nėra patogu valgyti riekelėmis supjaustytą arbūzą.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Jun 6, 2015, 8:21 PM, atnaujinta Nov 23, 2017, 11:39 PM

Kaip patiekiate arbūzą sau ir savo svečiams? Pjaustote riekelėmis, kandate nuo didelio gabalo, o po to šluostote sultis nuo žandų? 

Gerų patarimų portalas „DaveHax“ siūlo naują būdą supjaustyti arbūzą taip, kad būtų patogu jį valgyti. Neįtikėtinai paprasta ir gudru!

Pirmiausia perpjaukite arbūzą perpus, dėkite nupjautąja dalimi žemyn ant pjaustymo lentelės ir supjaustykite arbūzą su visa žieve vienodomis juostelėmis išilgai. Po to supjaustykite skersai. Arbūzas paruoštas valgymui!

Traukite po gabalėlį ir skanaukite. Taip supjaustytą arbūzą patogu patiekti ir vakarėlyje.

Pažiūrėkite žemiau pateikiamą vaizdo siužetą ir išbandykite šį triuką.

O gal žinote kitų patogių arbūzo pjaustymo metodų? Pasidalinkite komentaruose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.