Kaip patiekiate arbūzą sau ir savo svečiams? Pjaustote riekelėmis, kandate nuo didelio gabalo, o po to šluostote sultis nuo žandų?
Gerų patarimų portalas „DaveHax“ siūlo naują būdą supjaustyti arbūzą taip, kad būtų patogu jį valgyti. Neįtikėtinai paprasta ir gudru!
Pirmiausia perpjaukite arbūzą perpus, dėkite nupjautąja dalimi žemyn ant pjaustymo lentelės ir supjaustykite arbūzą su visa žieve vienodomis juostelėmis išilgai. Po to supjaustykite skersai. Arbūzas paruoštas valgymui!
Traukite po gabalėlį ir skanaukite. Taip supjaustytą arbūzą patogu patiekti ir vakarėlyje.
Pažiūrėkite žemiau pateikiamą vaizdo siužetą ir išbandykite šį triuką.
O gal žinote kitų patogių arbūzo pjaustymo metodų? Pasidalinkite komentaruose.