Kaip jūs pjaustote ananasą? Štai kaip tai daro profesionalai

Taip patiektą ananasą patogu paimti skiltelėmis.<br>Stopkadras iš „Youtube“.
Taip patiektą ananasą patogu paimti skiltelėmis.<br>Stopkadras iš „Youtube“.
Kaip supjaustyti šį vaisių ir pateikti, kad vaizdas malonintų akį, o skonis – gomurį?<br>123rf nuotr.
Kaip supjaustyti šį vaisių ir pateikti, kad vaizdas malonintų akį, o skonis – gomurį?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

2015-06-18 18:00, atnaujinta 2017-11-21 11:45

Valgyti šviežią ananasą kartais – tikras iššūkis, ypač jeigu šis vaisius netinkamai supjaustytas. Kai tenka jo atsikąsti nuo didelio gabalo, neilgai trukus lūpų kampučiuose pajuntame perštėjimą.

Kaip supjaustyti šį vaisių ir pateikti, kad vaizdas malonintų akį, o skonis – gomurį?

Kaip visada, tai žino gerų patarimų kanalas „DaveHax“. Pažiūrėkite žemiau esančią vaizdo medžiagą.

Pirmiausia patartina perpjauti vaisių išilgai į keturias dalis. Palei žievę išpjaukite minkštimą, o jį supjaustykite trikampiais gabalėliais ir patiekite ant tos pačios žievės. Gražu ir patogu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.