Moters siaubas: iš parduotuvės parsinešė dar tvinkčiojančią mėsą

Viena kinė, mėsos parduotuvėje įsigijusi gabalą jautienos, nustėro pamačiusi, kad mėsos gabalas vis dar tvinkčioja, nors buvo praėjusi visa valanda po to, kai moteris jį nusipirko.

Gyvulį paskerdus jo raumenyse esančios nervų galūnėlės kurį laiką dar trūkčioja, tačiau tai netrunka ilgai.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Gyvulį paskerdus jo raumenyse esančios nervų galūnėlės kurį laiką dar trūkčioja, tačiau tai netrunka ilgai.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-06-30 17:26, atnaujinta 2017-10-28 15:20

Kaip rašo „Mail Online“, Šandongo provincijoje gyvenanti ponia Cheng, ruošdamasi pjaustyti iš parduotuvės parsineštą pirkinį, pastebėjo, kad mėsa tvinkčioja ir trūkčioja.

„Mėsa atrodė taip, tarsi būtų gyva. Arba joje kas nors būtų – kirmėlės ar kažkas panašaus. Bet kai mėsą prapjoviau, kirmėlių neradau, o mėsa ir toliau pulsavo“, – pasakojo moteris.

Kinės nufilmuotas ir paviešintas 20 sekundžių siužetas tapo interneto hitu – jį peržiūrėjo 11 milijonų interneto vartotojų.  (Jį galite pamatyti paspaudę šią nuorodą)

Vietos veterinarijos departamento ekspertė Lv Suwen teigė, kad mėsos spazmus sukėlė tai, kad raumenyse esančios nervų galūnėlės vis dar buvo gyvos: „Tai įrodo, kad šis mėsos gabalas – dar labai šviežias, iš ką tik paskersto gyvulio. Nors nervų sistema miršta, nervų galūnėlės dar kurį laiką trūkčioja, tačiau tai netrunka ilgai.“

Specialistė prisipažino dar nesusidūrusi su situacija, kad nervai trūkčiotų taip ilgai. Gali būti, kad tai – gyvuliui gydyti vartotų vaistų pasekmė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.