Išmonė, kaip pasigaminti arbūzo glotnutį, tapo interneto hitu

Metas, kai sunoksta arbūzai, – tikra palaima šio vaisiaus mėgėjams. Gaivus, saldus, gaivinantis vaisius – ir atgaiva, ir desertas karštą dieną. 

Arbūzo glotnutis atgaivins karštą dieną.<br>Stopkadras iš „Youtube“.
Arbūzo glotnutis atgaivins karštą dieną.<br>Stopkadras iš „Youtube“.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 18, 2015, 12:00 PM, atnaujinta Oct 25, 2017, 12:17 PM

Vieni arbūzu mėgaujasi tiesiog jį valgydami, kiti gamina tortus, deda į salotas ar net kepa ant grilio. 

Pažiūrėkite, kaip pasigaminti arbūzo glotnutį – kitaip tariant, tirštąjį kokteilį. Šis vaizdo siužetas kaipmat tapo interneto hitu – jis pažiūrėtas jau daugiau kaip 14 milijonų kartų.

Tereikės žievelėje išpjauti tinkamo pločio skylę, įkišti vidun virtuvinį mikserį ir suplakti arbūzo vaisiaus minkštimą. Po to įstatyti „snapelį“ iš perpjauto vienkartinio puodelio ar kietesnio popieriaus ir išpilstyti. Sumanu! 

Tiesa, vienas klausimas lieka neatsakytas – kaip jį gerti per šiaudelį, jeigu sultyse liko visos sėklos?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.