Užkandžiaujate darbe? Jums pravers keli patarimai

Užkandžiaudami darbe galime trukdyti kolegoms, be to, pribarstyti trupinių į kompiuterio klaviatūrą ar ištepti ekraną.<br>123rf nuotr.
Užkandžiaudami darbe galime trukdyti kolegoms, be to, pribarstyti trupinių į kompiuterio klaviatūrą ar ištepti ekraną.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 21, 2015, 8:00 AM, atnaujinta Oct 19, 2017, 5:08 PM

Šiais laikais daugybė žmonių pietauja arba užkandžiauja darbe, neatsitraukdami nuo kompiuterio ekrano. Paistyti mitybos specialistų patarimo per pertrauką išeiti iš biuro ir pasivaikščioti bent iki pietų vietos gali ne visi – vieni dėl taupumo, kiti – dėl laiko stokos.

Tačiau užkandžiaudami darbe galime trukdyti kolegoms, be to, pribarstyti trupinių į kompiuterio klaviatūrą ar ištepti ekraną.

„Foodbeast labs“ parengė patarimus užkandžiaujantiems darbe. Kai kurie jų atrodo mažų mažiausiai keisti, pavyzdžiui, siūlymas virti kiaušinį kavoje, tačiau kai kurie patarimai pravers ne tik biure, bet ir namuose.

Štai kad ir gudrybė, kaip iš anksto paruošti obuolį, kad jį galėtumėte valgyti skiltelėmis – juk taip patogiau, ar ne? O ar žinojote, kaip greičiau pašildyti maistą mikrobangų krosnelėje? Jį reikia sudėti į lėkštę ratu – kad viduryje liktų erdvė. 

O grūdų trapučiai bus ne tokie trapūs ir nebyrės ant klaviatūros, jeigu juos pakaitinsite mikrobangų krosnelėje. 

Pažiūrėkite vaizdo medžiagą ir įvertinkite patys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.