Popieriniai rankšluosčiai praverčia dažniau, nei manėte iki šiol

Popierinių rankšluosčių rasime kiekvienuose namuose. Daugelis jais šluostome šlapias rankas ar sugeriame išsiliejusį skystį.

O kam jūs naudojate popierinius rankšluosčius?<br>123rf nuotr.
O kam jūs naudojate popierinius rankšluosčius?<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-10-20 09:04, atnaujinta 2017-10-09 01:14

Net neįtariate, kam dar gali praversti popieriniai rankšluosčiai – jie tikrai labiau naudingi, nei iki šiol manėte. Geriausius patarimus, kur juos dar panaudoti, surinko takprosto.cc

Kad nuskintos prieskoninės žolelės ilgiau liktų šviežios, suvyniokite jas į šlapią popierinį rankšluostį ir dėkite į maišelį, o jį palikite atvirą – kad žolelės galėtų kvėpuoti ir nepūtų. Žoleles galima laikyti ir šaldytuve – tokiu atveju dėkite jas į plastikinę dėžutę, kurios dugnas išklotas sauso popierinio rankšluosčio skiautele – jis sugers drėgmės perteklių ir pailgins žolelių gyvavimą.

Jeigu apetitą gadina sultinio paviršiuje esantis riebalų sluoksnis, jus išgelbės popierinis rankšluostis. Paimkite tuščią puodą, uždėkite kiaurasamtį, jo dugną išklokite popieriniu rankšluosčiu ir perkoškite sultinį – popierius sulaikys riebalus.

Kartais užšaldote duoną? Kad išimta ji nebūtų per drėgna, prieš užšaldydami apvyniokite ją popieriniu rankšluosčiu.

Baigėsi kavos filtrai? Taip pat išgelbės popierinis rankšluostis. Paimkite gabalėlį, perlenkite ir klokite į indą, į kurį paprastai dedate kavos filtrą.

Niekam nepatinka, kai aliejaus butelis yra riebaluotas. Apvyniokite butelį gabalėliu popierinio rankšluosčio ir prispauskite gumele – po to paėmus butelį į rankas jų nebereikės plauti. 

Norite, kad kepsnys būtų traškus? Prieš kepdami mėsą nusausinkite ją gabalėliu popierinio rankšluosčio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.