Lengviausias būdas skusti bulves: per 20 sekundžių – pusė kibiro

Skusti bulves patinka toli gražu ne visiems. Kai kas tokį užsiėmimą priima kaip bausmę, ypač jeigu vienu metu reikia nuskusti daug bulvių.

Skusti bulves – varginantis užsiėmimas, bet užduotį galima ir palengvinti.<br>123rf nuotr.
Skusti bulves – varginantis užsiėmimas, bet užduotį galima ir palengvinti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 28, 2016, 11:33 AM, atnaujinta May 20, 2017, 11:03 AM

Norite tikėkite, norite – ne, bet net ir puskibirį bulvių galima nuskusti labai lengvai ir vos per 20 sekundžių. Tai pademonstravo vienas švedas. Tiesa, darbo įrankiai gali sukelti prieštaringus jausmus.

Taip yra todėl, kad bulvėms skusti reikės kibiro su vandeniu, elektrinio grąžto ir... unitazo šepečio (be abejo, nenaudoto pagal paskirtį!).

Pamerkus šviežias bulves į vandenį ir paplakus vandenį prie grąžto pritvirtintu šepečiu bulves įmanoma švariai nuskusti vos per maždaug 20 sekundžių!

Išbandę tvirtina, kad tai veikia. To įrodymas – švedės Kristinos Skålen į socialinį tinklalpį „Facebook“ įkeltas vaizdelis, kuriame nufilmuotas taip bulves skutantis jos vyras.

Šiuo vaizdeliu jau pasidalijo per 32 tūkstančius žmonių. Pamatykite šį vaizdelį ir jūs, jis prisegtas straipsnio apačioje.

Na, o jeigu jums šis bulvių skutimo metodas mažiau priimtinas, primename jums kitą gerą būdą, apie kurį „Skonis“ rašė jau anksčiau. Išbandykite jį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.