Atskleidė, kaip nedidelė gudrybė palengvino balandėlių gaminimą

Balandėliai yra daugelio mėgstamas patiekalas. Tačiau juos gaminant laukia šioks toks iššūkis – tai kopūsto galvos išvirimas iki reikiamos būsenos, o po to – kruopštus lapų atskyrimas.

 Balandėliai – daugelio mėgstamas patiekalas. <br> 123rf nuotr. 
 Balandėliai – daugelio mėgstamas patiekalas. <br> 123rf nuotr. 
Balandėliai – daugelio mėgstamas patiekalas.<br>123rf nuotr.
Balandėliai – daugelio mėgstamas patiekalas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 6, 2017, 2:12 PM, atnaujinta Feb 2, 2018, 6:08 PM

Kaip rašo interneto portalo „So Vkusom“ redaktorė Valentina Zavalniuk, ši užuotis jai visada būdavo pati sudėtingiausia.

Tačiau dabar moteris džiaugiasi atradusi triuką, kuris šią užduotį gerokai palengvina.

Tiesiog įdėkite visą kopūsto galvą į mikrobangų krosnelę ir nustatę vidutinį galingumą joje pašildykite kopūstą 10-15 minučių, karts nuo karto jį apsukdami.

„Kai mano mama pamatė šį triuką, negalėjo nuslėpti savo susižavėjimo“, – parašė V.Zavalniuk.

Išbandykite šią gudrybę ir jūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.