Apie šio gėrimo naudą rašyta ne kartą. Jis padeda pažadinti organizmą, paspartinti medžiagų apykaitą ir išvalyti iš organizmo toksinus.
Citrinos sulčių neretai prireikia ir gaminant įvairius patiekalus.
Tačiau ar žinote, ką daryti, kad iš citrinos išspaustumėte kuo daugiau sulčių?
Yra įvairių būdų: vienas jų trumpam – vos 10–30 sekundžių įdėti vaisių į mikrobangų krosnelę.
Kitas – prieš spaudžiant citriną prispaudus ją ranka pavolioti stalviršiu.
Na, o čia – trečias puikus metodas, kuriuo pasidalijo socialinio tinklo „Reddit“ vartotoja, pademonstravusi kaip teisingai supjaustyti citriną, kad išspaustumėte kuo daugiau sulčių.
Nepjaukite citrinos pusiau, bet laikykite ją gulsčią ir nupjaukite visus galus. O tada rankomis išspauskite sultis iš kiekvienos dalies atskirai.
Štai vaizdelis, kuriame pademonstruota, kaip viską atlikti teisingai: