Pagardinkite šiuo ingredientu kiaušinienę – liksite maloniai nustebinti

Kai kurie žmonės į plaktą kiaušinienę pila pieną, kiti deda grietinę, treti kepa šį patiekalą ant spirgučių.

Vos 1 papildomas ingredientas gali smarkiai pagerinti kiaušinienės skonį. <br> 123rf.com nuotr.
Vos 1 papildomas ingredientas gali smarkiai pagerinti kiaušinienės skonį. <br> 123rf.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-02-14 08:03, atnaujinta 2020-03-02 20:23

O mes jums siūlome pagardinti savo pusryčių patiekalą vienu ingredientu, kurio galbūt iki šiol niekada gamindami kiaušinienę nenaudojote.

Tai – Vorčesterio padažas, kuriuo šį pusryčių patiekalą gardina kai kurie virtuvės šefai.

Šis padažas, dažnai naudojamas jautienos marinavimui, yra pagamintas iš ančiuvių (taip, tikrai), česnako, acto, melasos, druskos, svogūnų, aitriųjų paprikų ir kitų prieskonių.

Taigi, kaip tai pagerina plaktos kiaušinienės skonį?

Įdomiai, bet gerąja prasme. Rekomenduotina dviejų kiaušinių patiekalui naudoti ketvirtadalį arbatinio šaukštelio padažo.

Įpilkite jį į kiaušinius ir visą išmaišykite, prieš pradėdami kepti.

Kadangi padažas jau yra labai sūrus, dėti papildomai druskos nereikia.

Pagardintas tokiu padažu patiekalas turės šiek tiek aštroką, rūkytą, umami praturtintą skonį, kuris neprimins anksčiau ragautos plaktos kiaušinienės, žadama interneto svetainėje „Popsugar“.

Jeigu turite Vorčesterio padažo po ranka, būtinai pabandykite taip išsikepti kiaušinienę. Gal tai taps mėgstamiausiu jūsų kiaušinienės receptu?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.