O mes jums siūlome pagardinti savo pusryčių patiekalą vienu ingredientu, kurio galbūt iki šiol niekada gamindami kiaušinienę nenaudojote.
Tai – Vorčesterio padažas, kuriuo šį pusryčių patiekalą gardina kai kurie virtuvės šefai.
Šis padažas, dažnai naudojamas jautienos marinavimui, yra pagamintas iš ančiuvių (taip, tikrai), česnako, acto, melasos, druskos, svogūnų, aitriųjų paprikų ir kitų prieskonių.
Taigi, kaip tai pagerina plaktos kiaušinienės skonį?
Įdomiai, bet gerąja prasme. Rekomenduotina dviejų kiaušinių patiekalui naudoti ketvirtadalį arbatinio šaukštelio padažo.
Įpilkite jį į kiaušinius ir visą išmaišykite, prieš pradėdami kepti.
Kadangi padažas jau yra labai sūrus, dėti papildomai druskos nereikia.
Pagardintas tokiu padažu patiekalas turės šiek tiek aštroką, rūkytą, umami praturtintą skonį, kuris neprimins anksčiau ragautos plaktos kiaušinienės, žadama interneto svetainėje „Popsugar“.
Jeigu turite Vorčesterio padažo po ranka, būtinai pabandykite taip išsikepti kiaušinienę. Gal tai taps mėgstamiausiu jūsų kiaušinienės receptu?