Tačiau turime jums gerų žinių. Kopūstų lapus balandėliams galima paruošti vos per kelias minutes. Nereikės nė virti.
Šis būdas, kuriuo savo „YouTube“ kanale pasidalijo vlogerė Viktorija Kirilenko Orglady, yra toks paprastas, kad turbūt pagalvosite: „Ir kodėl apie jį nežinojau anksčiau?“
Gudrybė paprasta. Tiesiog prieš ruošdami balandėlius visą kopūstą įdėkite į šaldiklį, tarkime, pusdieniui, kad sušaltų.
Tada atitirpinkite ir atsargiai nuimkite lapelius vieną po kito.
Lapus nuimsite labai lengvai ir patogiai. Jie nesuplyš ir bus minkštučiai, beveik kaip apvirto kopūsto.
Viskas! Nereikės nei virti kopūsto, nei dėti jo galvos į mikrobangų krosnelę, o po to vėsinti po šaltu vandeniu.
„Esu išbandžiusi daugybę būdų ir šis, patikėkite, jus ir jūsų šeimą privers pamėgti balandėlius ir jų gaminimą“, – patikino Viktorija.
Anot vlogerės, tokius kopūstus galite drąsiai vynioti įdarą ir virti balandėlius.