Atskleidė naują ananaso valgymo būdą: vaizdo įrašas plinta tarsi virusas

Ananasai – tai ypač sultingi vaisiai, turintys kietesnę odelę, tad supjaustyti juos yra tikrai nemenkas iššūkis. Tačiau šiuo vaisiu mėgautis iš tiesų galite bet kur ir bet kada, nes jam supjaustyti peilio beveik nė neprireiks.

 Ananasai – tai ypač sultingi vaisiai, turintys kietesnę odelę, tad supjaustyti juos yra tikrai nemenkas iššūkis.<br> 123rf nuotr.
 Ananasai – tai ypač sultingi vaisiai, turintys kietesnę odelę, tad supjaustyti juos yra tikrai nemenkas iššūkis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2019-03-12 14:52

Vos per keletą dienų internetą užvaldė socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame matyti visai kitoks ananaso valgymo būdas.

Tereikia nupjauti ananaso viršūnę ir pirštais atskirti gabalėlius taip, kaip demonstruojama vaizdinėje medžiagoje.

Tokį ananaso valgymo būdą nufilmavo 21-erių metų biomedicinos mokslo studentas Lewisas McCluskey. Vaizdo įrašas, pasidalintas „Twitter“ paskyroje „First We Feast“ kovo 6 d., perkopė 11,1 mln. peržiūrų.

Taigi, ar mes visą tą laiką klaidingai valgėme šiuos vaisius?

Prieš jums skubant į parduotuvę nusipirkti ananaso ir išbandyti naują būdą, reikia paminėti keletą svarbių dalykų.

Vaisius mes pjaustome, nes dabar nėra akmens amžius ir turime peilius. Be to, norėdami sūresnius patiekalus pagardinti šiuo vaisiu daug vargtume, jeigu bandytume viską padaryti rankomis. Visur tyvuliuotų sultys, o peiliu pjaustydami gražiais gabalėliais tiksliai žinome, kiek ir kur reikia nupjauti.

Kaip internetiniame portale „The Kitchn“ rašo Josephas Lamouras, už šios gudrybės turi slypėti kur kas daugiau, nes bandydamas taip valgyti ananasą, vos nenusiplėšė nago, todėl rekomenduoja geriau taip nežaisti su maistu ir paprasčiausiai naudojant peilį susipjaustyti.

Sprendžiant iš komentarų po vaizdo įrašu, tas pats nutiko ir kitiems asmenims.

Parengta pagal „The Kitchn“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.