Net neįtarėte, kad verdant sriubą pravers arbatos sietelis – štai kam

Arbatos sietelį galima rasti daugelio arbatos mėgėjų virtuvėse.

Verdant sriubą pravers ir arbatos sietelis.<br> 123rf nuotr.
Verdant sriubą pravers ir arbatos sietelis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 20, 2020, 10:31 AM, atnaujinta Jan 20, 2020, 10:30 AM

Tačiau sumanios šeimininkės rado ir kitokį šių sietelių pritaikymo būdą, kuriuo džiaugiasi ir viena su kita dalijasi internete. 

Paprastai į sriubą, troškinį ar padažą dedama įvairiausių prieskoninių žolelių ar prieskonių. 

Išvirus patiekalą neretai jie pašalinami – ne visiems patinka lėkštėje rasti pipirą, gvazdikėlį, česnako skiltelę ar lauro lapą. 

Visi prieskoniai ir prieskoniai augalai savo kvapą patiekalui atiduoda virdami.

Išvirtame patiekale jie visai nebūtini, nebent keletas dėl grožio. 

Tad jeigu norite išvirti skanią ir kvapnią sriubą ar kitą patiekalą, tačiau nenorite, kad joje liktų prieskonių, sudėkite juos į arbatos sietelį, geriausia – kamuoliuko ar tokios formos, kurią galima laisvai įleisti į puodą. 

Sriubai išvirus puode nereikės ieškoti prieskonių ir juos išgraibyti šaukštu – visus prieskonius  lengvai ištrauksite su visu arbatos sieteliu. 

Parengta pagal „The Kitchn“

Spauskite mygtuką „VISI KOMENTARAI“ ir reikškite savo nuomonę.

UAB „Lrytas“,
Gedimino 12A, LT-01103, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus webmaster@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2021 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.