Moteris sudėjo bulves į indaplovę: gudrybė vienus sužavėjo, kitus – pašiurpino

Bulves galima paruošti įvairiais būdais kaip jums labiau patinka – iškepti, išvirti ar sutrinti košę, taip pat ruošti su lupenomis. Ruošiant bulves su lupenomis, suprantama, reikia jas tinkamai nuplauti.

Bulvių plovimas.<br>123rf nuotr.
Bulvių plovimas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-12-11 05:49

Vienas „tiktok’erio“ (@bengiusd) vaizdo įrašas tapo populiarus, kuriame jis parodė kaip jo šeima susitvarko su bulvėmis – vietoje plovimo rankomis, įmeta tiesiog į indaplovę.

Vyras vaizdo įraše parodo dvi moteris virtuvėje, kurios deda bulves į indaplovę. Kai jis jų paklausė ką jos daro, jos teigė, kad tai buvo geriausia močiutės atskleista paslaptis. Jos tvirtino, kad indaplovė yra greičiausias būdas nuvalyti daug bulvių besiruošiant tokiai šventei kaip Padėkos diena.

Moterys paaiškino, kad nors įprastai jos nuplauna bulvių žieveles vandens dubenyje, šis procesas leidžia vienu metu nuplauti tik kelias bulves. Tačiau bulves įdėjus į indaplovę, buvo nuplauti netgi trys maišeliai bulvių.

„Tai labai greita“, – sakė jaunesnė moteris ir pridūrė, kad indaplovė plauna bulves be muilo. Pasibaigus keturių minučių ciklui, moterys atidarė indaplovę, kad parodytų greitai nuplautas bulves, kurias jau galima ruošti garnyrui.

Vaizdo įrašas išplito ir sulaukė 3,2 milijono peržiūrų ir šimtų komentarų, kuriuose dalis internautų buvo sužavėti, bet kai kurie žmonės griežtai nepritarė šiam triukui, esą, tai būdas prisivalgyti chemijos.

Parengta pagal nypost.com.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.