EUROLYGA 2023

Po finišo – „išmaudyto“ V. Žalos emocijos: „Turėjome patį keisčiausią incidentą“

Trečiajame 2024-ųjų Dakaro ralio greičio ruože Vaidotas Žala ir jo šturmanas Paulo Fiuza neišvengė bangavimų. Ekipažas etapą pradėjo sėkmingai ir veržėsi tarp lyderių, tačiau vėliau prarado nemažai brangaus laiko.

V.Žala.<br>V.Žalos komandos nuotr.
V.Žala.<br>V.Žalos komandos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 8, 2024, 4:22 PM

Etapui artėjant pabaigos link, V.Žala vėl priartėjo prie greičiausiųjų ir greičio ruožą užbaigė užimdamas 10-ąją vietą. Nuo lyderių jis atsiliko 14 min. 10 sek.

„Toks jausmas, kad Dakaras jau įpusėjo, o iš tikrųjų – tai nelabai. Šiandien turėjome patį keisčiausią incidentą – važiuojant kopose pradėjo purkšti gesinimo sistema ir į visą saloną „privarė“ putų. Nieko, bet gera diena, sunki, buvo daug lenkimų.

Pirmą kartą per kokius dvejus metus neužvažiavome į kopą, reikėjo suktis. Svarbiausia, kad pirmoji maratono diena yra baigta ir mašina yra sveika“, – po finišo šypsojosi V.Žala.

Bendroje įskaitoje po trijų etapų jis kartu su P.Fiuza užima 10-ąją vietą. Plačiau apie trečiąjį greičio ruožą galite skaityti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: esminiai pokyčiai Vilniaus oro uoste