EUROLYGA 2023

Dar vieną Dakaro ralį įveikęs L. Kancius: „Galime aukštai iškelti ne tik galvas, bet ir trispalvę“

Nuo sausio 5 dienos startavęs 2024-ųjų Dakaro ralis finišo tiesiąją pasiekė penktadienį. Pirmasis iš lietuvių šiemet sunkiausias pasaulio lenktynes įveikė Laisvydas Kancius. Jis keturračių įskaitoje iškovojo aukščiausią poziciją savo Dakaro ralio karjeroje.

L.Kancius.<br>Komandos nuotr.
L.Kancius.<br>Komandos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 19, 2024, 11:32 AM

Paskutiniajame greičio ruože lenktynininkas finišavo penktas, o bendroje įskaitoje užėmė ketvirąją vietą.

„Buvo sunku, bet ir labai įdomu. Ačiū, kad visą šį laiką buvote kartu, stebėjote rezultatus ir palaikėte. Esu laimingas pasiekęs finišą, bet rezultatas...

Žinoma, tikslai ir lūkesčiai buvo didesni, tačiau ne viskas visada būna, kaip per sviestą. Bet plačiau apie tai, kas galėjo pakišti koją papasakosiu vėliau, o dabar pasidžiaukime tuo, ką pavyko pasiekti, nes kaip bebūtų – tai geriausias mano rezultatas per visą dalyvavimo Dakare istoriją.

Dar kartą noriu padėkoti visiems gerbėjams, rėmėjams bei komandai, nes jūs turite žinoti, kad esate nuostabūs! Sveikinimai ir kitiems lietuviams, kuriems pavyko ne tik įveikti šių metų Dakarą, bet taip pat pasiekti puikių, net istorinių rezultatų ir parodyti, kad mes ne iš kelmo spirti.

Galime aukštai iškelti ne tik galvas, bet ir savo trispalvę. Tie, kuriems finišo pasiekti nepavyko, linkiu nepasiduodi, nes puikiai žinau, ką reiškia nebaigti varžybų, tačiau tai turėtų būti dar didesnis stimulas varyti pirmyn!“, – įveikęs 2024-ųjų Dakaro ralį pridūrė L.Kancius.

Keturračių įskaitoje 2024-ųjų Dakaro ralyje triumfavo argentinietis Manuelis Andujaras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.