EUROLYGA 2023

Su trenksmu Dakaro ralį uždaręs V. Žala finiše citavo M. Mikutavičių

Dvi savaites trukęs Dakaro ralio maratonas penktadienį pasiekė finišą – sunkiausiame pasaulio iššūkyje startavę lenktynininkai per dvylika greičio ruožų įveikė daugiau nei puspenkto tūkstančio kilometrų. Su techniniais nesklandumais kelias dienas vis susidūręs Vaidotas Žala paskutiniame etape parodė savo galimybes ir užkopė į greičiausiųjų trejetuką.

V.Žala prabilo M.Mikutavičiaus (dešinėje) žodžiais.<br>T.Bauro ir V.Žalos komandos nuotr.
V.Žala prabilo M.Mikutavičiaus (dešinėje) žodžiais.<br>T.Bauro ir V.Žalos komandos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 19, 2024, 1:10 PM, atnaujinta Jan 19, 2024, 2:08 PM

„Kaip ir pabaigėm, ar ne? Kiek čia mums pritrūko, dvylikos sekundžių?“, – su šypsena veide kirtęs finišo liniją tikslinosi „Arijus X-raid“ komandos pilotas, turėdamas galvoje tai, kad nuo antroje vietoje šiandien finišavusio G. De Mevius ekipažą skyrė labai nedaug. V. Žala dvyliktame etape užfiksavo trečią greičiausią laiką, o nuo lyderio S. Loebo atsiliko vos penkiomis minutėmis.

„Smagu buvo. Labai fainas greičio ruožas, toks pilna rankena. Buvo truputį klaidų, akmenų, bet kaip ten sakoma – net jeigu nesiseka devynis kartus iš eilės, reikia laikyti pakeltą galvą“, – teigiamų emocijų neslėpė lenktynininkas.

Per dvylika šio Dakaro ralio greičio ruožų „Arijus X-raid“ net šešiuose buvo tarp dešimt greičiausiųjų, tačiau vis ožiavęsis Mažylis neleido kovoti dėl pozicijų bendroje rezultatų lentelėje. „Ultimate“ įskaitos nugalėtoju tapo Carlosas Sainzas, beveik pusantros valandos aplenkęs artimiausius savo varžovus S.Loebą ir G.De Mevius. B.Vanagas bendroje įskaitoje užfiksavo aštuntą rezultatą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.