EUROLYGA

Dominavimas baigėsi: M. Verstappenas nelaimėjo „Formulės 1“ kvalifikacijos lenktynių

Charlesas Leclercas savo namų lenktynes Monake sekmadienį pradės iš pirmosios startinės pozicijos. Antras sekmadienį startuos Oscaras Piastri, trečias – Carlosas Sainzas. Iki šiol visas šio sezono kvalifikacijas laimėjęs Maxas Verstappenas Monake startuos tik šeštas.

Maxas Verstappenas<br>EPA-ELTA nuotr.
Maxas Verstappenas<br>EPA-ELTA nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

f-1.lt

May 25, 2024, 7:02 PM, atnaujinta May 25, 2024, 7:03 PM

Jau pirmojoje kvalifikacijos dalyje netrūko netikėtumų. Iš kovos po šios sesijos pasitraukė Sergio Perezas ir Fernando Alonso. Kartu su jais kovą baigė Loganas Sargeantas, Valtteri Bottas ir Guanyu Zhou.

Po antrosios kvalifikacijos dalies savo pasirodymus baigė Estebanas Oconas, Nico Hulkenbergas, Danielis Ricciardo, Lance‘as Strollas ir Kevinas Magnussenas.

Trečiąją kvalifikacijos dalį geriausiai pradėjo Charlesas Leclercas, kuris pirmavo po pirmųjų greitųjų ratų. „Ferrari“ pilotas antruoju ratu dar labiau pagerino savo rezultatą ir to pakako iškovoti „pole“ poziciją.

Itin sunkiai finalinė kvalifikacijos dalis susiklostė čempionato lyderiui M. Verstappenui, kuris turėjo problemų su bolido sukibimu ir galiausiai liko tik šeštas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.