Ph. Lahmas: „Geriau pusfinalyje žaistume su anglais“

Vokietijos rinktinės kapitonas Philippas Lahmas sukritikavo Italijos rinktinės pasirodymą Europos futbolo čempionato ketvirtfinalio rungtynėse su Anglija, nes šie nesugebėjo varžovo įveikti per pagrindinį laiką. Ph. Lahmas taip pat atskleidė, kad jam mielesnis varžovas būtų anglai.

Ph. Lahmas teigė, kad vokiečiams pusfinalyje žaisti būtų palankiau su anglais.<br>AP
Ph. Lahmas teigė, kad vokiečiams pusfinalyje žaisti būtų palankiau su anglais.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-06-28 20:18, atnaujinta 2018-03-18 15:35

„Jie mažiau pavojingi“, - teigė vokietis.

Italijos rinktinė ketvirtfinalyje su anglais santykius aiškinosi 11 metrų baudinių serijoje. Čia jie pergalę šventė 4:2, tačiau per pagrindinį rungtynių laiką turėjo ne vieną puikią progą pasižymėti, rašo espnfc.com.

„Mes norėjome Anglijos. Jie mažiau pavojingi už italus ir istorija rodo, kad mes visad peržengiame anglų barjerą. Mačiau tas rungtynes ir galiu pasakyti, kad italai visiškai pranoko anglus“, - kalbėjo Ph. Lahmas, kuriam ketvirtadienio vakarą teks stoti prieš Italijos rinktinę. - „Tose rungtynėse neturėjo būti baudinių serijos. Italai gali kaltinti save, kad leido pasiekti tą etapą. Priekyje jie švaistė progas ir jeigu ten būtume žaidę mes, anglus būtume įveikę per 90 minučių“.

Vokietijos rinktinė į „Euro 2012” žengė kaip favoritė. Daugelis ekspertų tvirtino, jog jie žais finale. Nepaisant to, Ph. Lahmas nebuvo linkęs nuvertinti varžovų.

„Mes į turnyrą atvykome patekti į finalą ir niekas nepasikeitė. Mūsų pasitikėjimas didėja nuolat. Progresuojame ir tampame vis stipresni, tačiau italai yra pavojingi. Puikiai šiemet rungtyniauja Andrea Pirlo, kuris yra visa italų stiprybės širdis“, - teigė Vokietijos rinktinės kapitonas. - „Mums svarbu išvengti pavojaus ir neleisti A. Pirlo turėti kamuolio. Be to, labai pavojingai žaidžia Mario Balotelli, todėl jam negalime suteikti erdvės“.

Ph. Lahmas teigė, kad vokiečiai rengėsi įvairiems rungtynių scenarijams, todėl nebuvo užmiršti ir 11 metrų baudiniai.

„Mes šioms rungtynėms ruošėmės labai kruopščiai. Rengėmės įvairioms situacijoms, netgi baudinių serijai. Žmonės tikisi mūsų pergalės, tačiau esame prie to įpratę. Vokietija nebūtų Vokietija, jeigu nebūtų spaudimo“, - teigė Vokietijos rinktinės gynėjas.

Vokietijos ir Italijos rungtynės vyks ketvirtadienį, 21 val. 45 min. Lietuvos laiku. Rungtynių eigą galėsite sekti kartu su portalu lrytas.lt.

Daugiau Europos futbolo čempionato naujienų galite rasti portalo lrytas.lt rubrikoje "Euro 2012".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.