Už J. Albą paklojus 14 mln. eurų jis taps „Barcelona“ ekipos žaidėju

Ispanijos „Valencia“ klubas oficialiai pranešė, kad susitarė su „Barcelona“ komanda dėl gynėjo Jordi Albos perėjimo į šią ekipą. Iki J. Albos kontrakto pabaigos su Valencijos komanda buvo likę metai, tačiau teigiama, kad „Barcelona“ klubas už futbolininką paklojo 14 mln. eurų ir Valencijos ekipos vadovai sutiko paleisti žaidėją. Galutinai sutartis įsigalios po Europos futbolo čempionato, kai J. Alba praeis medicininę patikrą.

J. Alba karjerą pradėjo praėjusio sezono Ispanijos vicečempionų - „Barcelona“ klubo jaunimo ekipoje, tačiau 2005 metais su juo sutartis buvo nutraukta.<br>Reuters
J. Alba karjerą pradėjo praėjusio sezono Ispanijos vicečempionų - „Barcelona“ klubo jaunimo ekipoje, tačiau 2005 metais su juo sutartis buvo nutraukta.<br>Reuters
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 28, 2012, 11:05 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 3:27 PM

Neoficialiais duomenimis už gynėją „Valencia“ klubu paklos apie 14 milijonų eurų. 23 metų futbolininkas šiuo metu atstovauja Ispanijos rinktinei Europos čempionate.

J. Alba tapo pirmuoju naujojo „Barcelona“ stratego Tito Vilanovos pirkiniu. Rinkoje dar yra dairomasi vidurio gynėjo.

J. Alba karjerą pradėjo praėjusio sezono Ispanijos vicečempionų - „Barcelona“ klubo jaunimo ekipoje, tačiau 2005 metais su juo sutartis buvo nutraukta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.