J. Lowas: „Persirengimo kambaryje liejosi ašaros“

Vokietijos rinktinės treneris Joachimas Lowas atskleidė, kad jų ekipos persirengimo kambarys po pralaimėjimo 1:2 italams Europos futbolo čempionato pusfinalyje buvo tylus „lyg pelė po šluota“. J. Lowas taip pat pareiškė, kad kai kurie futbolininkai nesulaikė ašarų, kuomet po puikių dviejų Mario Balotelli smūgių turėjo užmiršti svajonę kovoti dėl „Euro 2012” čempionų titulo.

J. Lowas neslėpė, kad Vokietijos rinktinės persirengimo kambaryje tvyrojo tyla ir liejosi ašaros.<br>AP
J. Lowas neslėpė, kad Vokietijos rinktinės persirengimo kambaryje tvyrojo tyla ir liejosi ašaros.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-06-29 14:13, atnaujinta 2018-03-18 14:58

„Persirengimo kambaryje liejosi ašaros. Niekas nenorėjo nieko pasakyti, todėl ten buvo itin tylu“, - kalbėjo J. Lowas.

Vokiečiai pralaimėjimą patyrę pernelyg atsidengę ir nesugebėję tinkamo dėmesio skirti puolėjui M. Balotelli, kuris pirmąjį įvartį įmušė galva, o antrąjį pasiuntė iššokęs prieš vartininką baudos aikštelėje, rašo espnfc.com.

„Jie mus nubaudė už klaidas ir mes pirmąjį kėlinį klasiškai žaidusiems italams pralaimėjome 0:2.Po to buvo labai sunku atsigauti. M. Balotelli – talentingas žaidėjas. Mes tai žinojome, tačiau nesugebėjome išvengti klaidų ir jis mus nubaudė dukart“, - teigė Vokietijos rinktinės treneris.

J. Lowas tikino, kad Vokietijos rinktinė nesubyrėjo ir teigė, kad „Euro 2012” kovose jie pasirodė gerai.

„Mes turėjome dvejus gerus metus. Komanda gerai vystėsi. Laimėjome 15 mačų iš eilės, tačiau pralaimėjome neįtikėtinai stipriems italams. Negalima savęs nuvertinti. Mūsų komanda čia buvi pati jauniausia. Nepaisant nusivylimo dėl pralaimėjimo, mes turnyre pasirodėme puikiai ir esu įsitikinęs, kad ištversime šį pralaimėjimą“, - teigė treneris.

Vokietijos rinktinės kapitonas Philippas Lahmas kaltino klaidas gynyboje ir tą momentą, kada pats paleido M. Balotelli. Po šios Ph. Lahmo klaidos italų puolėjas įmušė antrąjį įvartį.

„Tai labai skausminga. Padarėme kvailų klaidų ir praleidome įvarčius. Antrajame kėlinyje išmėginome viską. Skaudu dėl to, kad mūsų ekipa turi didžiulį potencialą“, - teigė Vokietijos rinktinės kapitonas.

Sekmadienį Italijos rinktinė Europos futbolo čempionate susitiks su Ispanija.

Daugiau Europos futbolo čempionato naujienų galite rasti portalo lrytas.lt rubrikoje "Euro 2012".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.