Oro uoste bandelę nusipirkęs C. Ronaldo išlydėjo savo lėktuvą akimis

Būna nesusipratimų, kai net garsiausi planetos žmonės lieka kvailio vietoje. Portugalijos futbolo rinktinės treneriai ir oficialūs atstovai net nepastebėjo, jog į lėktuvą, skrendantį namo, įsėdo be geriausiai apmokamo pasaulio futbolininko ir rinktinės lyderio Cristiano Ronaldo. Alkis privertė žaidėją eiti nusipirkti bandelę, o tuo metu rinktinė jau ruošėsi srydžiui į Lisaboną.

C. Ronaldo Donecko oro uoste liko vienas.<br>AP
C. Ronaldo Donecko oro uoste liko vienas.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 30, 2012, 12:47 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 2:31 PM

Ispanijos čempionės Madrido „Real“ ekipos ir Portugalijos futbolo rinktinės žvaigždė C. Ronaldo buvo priverstas daugiau nei kiti nacionalinės ekipos nariai užsibūti Ukrainoje. Kai iš tarptautinio „Donetsk“ oro uosto kilo lėktuvas, gabenantis portugalų komandą namo, C. Ronaldo nenorom tai stebėjo pro oro uosto langus, rašo portalas sport.ua.

Ir kaltas dėl to futbolininko alkis – portugalas prieš skrydį nutarė nusipirkti bandelę.

„Mūsų išvykimo organizatoriai manęs paklausė, kurioje lėktuvo vietoje aš norėčiau sėdėti. Jie man pasiūlė kėdes lėktuvo uodegoje. Kai kada aš mėgstu skristi lėktuvo priekyje, kai kada – viduryje, tačiau dabar sutikau sėdėti galinėse eilėse.

Suderinęs vietos klausimą nutariau nueiti nusipirkti bandelę, o lėktuvas išskrido be manęs. Tai buvo neteisinga“, - pasakojo C. Ronaldo.

Po poros valandų C. Ronaldo jau sėdėjo kitame lėktuve ir skrido namo. „Dabar galiu aiškiai pasakyti – pirkti bandelę buvo mano didelė klaida“, - šmaikštavo brangiausias planetos futbolininkas.

Daugiau Europos futbolo čempionato naujienų galite rasti portalo lrytas.lt rubrikoje „Euro 2012“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.