A. Villasas-Boasas R. Abramovičiui mėgins atkeršyti stovėdamas prie „Hotspur“ vairo

Andre Villasas-Boasas turės progą atstatyti savo reputaciją Anglijos „Premier“ lygoje. A. Villasą-Boasą nusamdė „Tottenham Hotspur“ komanda. Portugalas su klubu pasirašė trejų metų sutartį ir mėgins tinkamai pakeisti Harry Redknappą, kurį „Hotspur“ vadovai atleido birželio 14 dieną.

A. Villasas-Boasas buvo atleistas iš "Chelsea" trenerio posto, tačiau turės progą atkeršyti R. Abramovičiui.<br>AP
A. Villasas-Boasas buvo atleistas iš "Chelsea" trenerio posto, tačiau turės progą atkeršyti R. Abramovičiui.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 3, 2012, 11:38 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 11:34 AM

„Hotspur“ - nuostabus klubas, turintis gilias tradicijas ir fantastišką palaikymą tiek namuose, tiek visame pasaulyje. Būti šios ekipos treneriu man – privilegija“, - teigė A. Villasas-Boasas, kuris su „Hotspur“ galės mėginti atkeršyti jį atleidusiam Londono „Chelsea“ savininkui Romanui Abramovičiui. - „Čia yra žaidėjai, su kuriais norėtų dirbti bet kuris treneris ir aš tikiu, kad ateinančiame sezone pasieksime gerų rezultatų“.

„AVB“ Anglijoje vadinamas strategas užims ekipos, kuri „Premier“ lygoje finišavo ketvirtoje vietoje, tačiau neteko kelialapio į Čempionų lygą, postą. Ironiška, nes kelialapį iš „Hotspur“ nugvelbė A. Villasą-Boasą „Chelsea“ komandoje pakeitęs Roberto Di Matteo, kuriam pavyko R. Abramovičiui atnešti Čempionų lygos trofėjų.

A. Villasa-Boasas „Hotspur“ komandą mėgins atvesti iki Europos lygos nugalėtojų titulo. Būtent laimėjęs šį trofėjų su „Porto“ strategas ir išgarsėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.