Prancūzai vėl turi kovoti su pasipūtėliais žaidėjais

Prancūzijos futbolo federacijai (PFF) ir vėl teko imtis griežtų priemonių prieš rinktinės futbolininkus. Po pasirodymo „Euro 2012” PFF disciplinos komitetas ėmėsi tirti keturių ekipos žaidėjų elgesį.

Prancūzijos futbolo federacijos prezidentui N. Le Graetui teko pranešti ne tik apie disciplinos komiteto tiriamus žaidėjus, bet ir apie įšaldytas premijas.<br>"Reuters"
Prancūzijos futbolo federacijos prezidentui N. Le Graetui teko pranešti ne tik apie disciplinos komiteto tiriamus žaidėjus, bet ir apie įšaldytas premijas.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

"Reuters" ir lrytas.lt inf.

Jul 4, 2012, 2:44 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 11:02 AM

Akiratyje atsidūrė Samiras Nasri, Hatemas Benas Arfa, Jeremy Menezas ir Yannas Mvila. „Šie žaidėjai turės stoti prieš disciplinos komitetą“, - teigė prancūzų futbolo federacijos prezidentas Noelis Le Graetas.

S. Nasri teks atsakyti dėl savo veiksmų po pralaimėjimo 0:2 ispanams ketvirtfinalyje, kuomet aistrų nevaldęs žaidėjas užsipuolė žurnalistą. Emocijų nevaldė, tačiau kitą taikinį pasirinko ir J. Menezas, kuriam užkliuvo rinktinės kapitonas Hugo Lloris.

B. Arfai teks atsakyti dėl ginčių rūbinėje su rinktinės trenerius Laurentu Blancu, kuris po čempionato pasitraukė. O Y. Mvilai turėtų atsirūgti už tai, jog pakeistas nepaspaudė strategui rankos.

N. L. Graetas paskelbė, kad piniginė premija komandai (100 tūkst. eurų) kol kas yra įšaldyta.

Prancūzijos rinktinę pykčiai drasko ne pirmą kartą. 2010 metų pasaulio futbolo čempionate ekipoje tvyrojo įtampa ir pyktis ant vienas kito. Tuomet prancūzai net neperžengė grupės etapo. Ekipos vairą perėmus L. Blancui, šis ėmėsi griežtų priemonių – pradėjo kovoti su pasipūtusių futbolininkų elgesiu ir atrodė, kad jam pavyko.

Tačiau įpusėjus „Euro 2012” problemos ėmė ryškėti, o po pasirodymo, kuris baigėsi ketvirtfinalyje, L. Blancas pasitraukė.

Daugiau Europos futbolo čempionato naujienų galite rasti portalo lrytas.lt rubrikoje "Euro 2012".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.