R. van Persie nepratęs sutarties su Londono „Arsenal“ (papildyta)

Londono „Arsenal” atakų lyderis ir kapitonas Robinas van Persie oficialiai paskelbė, kad neketina pratęsti kontrakto su „Premier“ lygoje trečiąją vietą praėjusiame sezone užėmusia komanda. „Ilgai ir sunkiai galvojau ir nusprendžiau, kad nepratęsiu kontrakto“, - savo oficialioje svetainėje paskelbė R. van Persie.

R. van Persie nepanoro pratęsti sutarties su "Arsenal".<br>AP
R. van Persie nepanoro pratęsti sutarties su "Arsenal".<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Jul 5, 2012, 10:21 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 10:22 AM

Nyderlandų rinktinės puolėjas su „Arsenal“ apie naują susitarimą kalbėjo dar prieš Europos futbolo čempionatą, tačiau R. van Persie pareiškė, jog jam nepatinka klubo trenerio ir vadovų vizija.

„Paaiškėjo, kad aš ir klubas daugeliu atvejų kitaip įsivaizduojame „Arsenal“ ateitį“, - rašė futbolininkas, kuris kalbėjosi su treneriu Arsene'u Wengeru.

28 metų futbolininkas, kurio kontraktas galioja dar metams, teigė, jog buvo suplanuota daugiau susitikimų su „Arsenal“ vadovybe.

R. van Persie domina nemažai aukščiausio lygio Europos klubų. Tarp jų – Anglijos čempionai „Manchester City“ ir pralaimėjimų reguliariajame sezone nepatyręs „Serie A“ čempionas Turino „Juventus“.

Praėjusiame sezone R. van Persie „Arsenal“ komandą traukė į priekį. Jis įmušė 37 įvarčius per visus turnyrus, o „Premier“ lygoje – net 30.

Į „Arsenal“ R. van Persie atvyko 2004 metais iš „Feyenoord“ klubo. Nuo 2005 metų su „Arsenal“ jis nėra laimėjęs nė vieno trofėjaus.

„Turėjau gerą sezoną, tačiau mano tikslas buvo laimėti trofėjus su komanda ir sugrąžinti klubą į šlovinguosius laikus“, - anksčiau teigė R. van Persie.

Galbūt nujausdamas, kad išlaikyti R. van Persie jam neįmanoma, A. Wengeras įsigijo du puolėjus – Olivierį Giroudą iš „Montpellier“ ir Lukasą Podolski iš „Koln“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.