Pele geriausio metų žaidėjo titulą atiduotų I. Casillasui

Legendinis Brazilijos futbolininkas Pele tikina, kad puikiai Europos čempionate pasirodęs Ispanijos rinktinės vartininkas Ikeras Casillasas nusipelnė geriausio metų žaidėjo titulo, rašo eurofootball.lt.

I. Casillas Europos pirmenybėse praleido vos vieną įvartį ir svariai prisidėjo prie to, kad ispanai apgintų titulą.<br>AP
I. Casillas Europos pirmenybėse praleido vos vieną įvartį ir svariai prisidėjo prie to, kad ispanai apgintų titulą.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 6, 2012, 12:57 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 9:44 AM

32 metų Madrido „Real“ vartų sargas Lenkijoje ir Ukrainoje vykusiose Europos pirmenybėse praleido vos vieną įvartį ir svariai prisidėjo prie to, kad ispanai apgintų titulą.

„Dažniausiai „Auksinis kamuolys“ tenka atakuojančio plano futbolininkams, tačiau man sunku juos įvertinti, nes nemačiau visų rungtynių,- sakė Pele. - Neturiu abejonių dėl I. Casillaso žaidimo kiekviename iš didžiųjų turnyrų. Dabar idealus metas skirti jam šį prizą.

Jo indėlis į pergales - didžiulis. Komanda gali turėti geriausią puolėją, bet pergalių nebus, jei užnugaryje neturėsi puikaus vartininko. Tiesiog žmonės mažai apie juos kalba.“

Pele taip pat buvo nusivylęs, mat futbolo pasaulyje mažai kas šiuo metu gali mesti iššūkį argentiniečiui Lioneliui Messi.

„Kiekviena era turi savo geriausią futbolininką. Kartais dėl šio vardo kovoja keturi ar penki, tačiau dabar jaučiasi trūkumas. Ką galime lyginti su Messi? Neymarą? Cristiano Ronaldo yra antras, bet kas po jo? Žiniasklaida taip pat vaidina svarbų vaidmenį - man reikėjo daug nuveikti, kad tapčiau tuo, kuo buvau, o dabar užtenka įmušti vieną gražų įvartį ir būsi šlovinamas“,- skundėsi brazilas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.