Įsiutęs „Arsenal“ gerbėjas kompiuteriniame žaidime ištrynė R. van Persie (video)

Robinui van Persie paskelbus, jog jis neketina pratęsti sutarties su „Arsenal“ klubu, pasipylė Londono ekipos aistruolių nepasitenkinimo pliūpsniai. Sirgaliai negalėjo patikėti, kad 8 metus „Arsenal“ komandoje praleidęs R. van Persie čia nebemato savo ateities, rašo eurofootball.lt.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 9, 2012, 9:08 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 8:06 AM

Šią žinią ypač emocingai priėmė vienas klubo gerbėjas.

„Youtube“ tinkle pasklido įtūžusio gerbėjo keiksmai, skirti futbolininkui, kuris nepratęsė sutarties su klubu ir šiuo metu renkasi sau naują vietą žaisti. Vieni iš kandidatų – „Manchester City“ ar „Manchester United“, bet gandai sklando apie susidomėjimą iš kiekvieno garsaus Europos klubo.

„Van Persie... Kaip tu galėjai taip pasielgti? O dieve... Gerai, paskaitome, ką tu turi pasakyti. “Buvau susitikęs su klubo vadovu ir nusprendžiau nepratęsti sutarties. Finansai nėra apsisprendimo dalis....„ Ar tu suknistai rimtai?? Tu tik nori pinigų. Tave kviečia prisijungti šie ir anie. Gausi krūvas pinigų. Tu tik pagalvok, ką mes dėl tavęs padarėme. Mes visada tave palaikėme. O dabar tu tiesiog nori mus palikti, kai mums sunku, kad gautum daugiau pinigų.“ – piktinosi prisiekęs klubo gerbėjas, kuris kompiuteriniame žaidime „FIFA 2012“ ištrynė puolėją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.