Už „FC Vilniaus“ ekipoje žaidusį Paulinho Milano „Inter“ siūlo 9 milijonus eurų

Lietuvoje rungtyniavęs brazilas Paulinho ir toliau kopia karjeros laiptais. Paulinho itin sudomino vieną Italijos lygos grandų Milano „Inter“ klubą, kuris už žaidėją gali pakloti apie 9 milijonus eurų.

„Corinthians“ atstovavęs Paulinho yra žaidęs ir Lietuvoje.<br>"Reuters"
„Corinthians“ atstovavęs Paulinho yra žaidęs ir Lietuvoje.<br>"Reuters"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 11, 2012, 2:49 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 6:15 AM

Paulinho 2006 metais atvyko į dabar jau bankrutavusią „FC Vilniaus“ komandą. Brazilas Lietuvoje rungtyniauti pradėjo dar būdamas 18 metų ir čia sužaidė du sezonus, pelnė 4 įvarčius.

„Inter“ jau kalbėjo su mano agentu ir jie turėtų pateikti oficialų pasiūlymą. Jeigu taip bus, viską rimtai apsvarstysiu, tačiau jeigu dabartinis mano klubas pasakys, jog nori, kad likčiau, aš derėsiuosi su jais“, - „Radio Bandeirantes“ teigė Paulinho, kuris šiuo metu atstovauja garsiam Brazilijos klubui „Corinthians“.

Šis San Paulo klubas pirmą kartą klubo istorijoje laimėjo prestižiškiausią Pietų Amerikos žemyne „Copa Libertadores“ futbolo taurės turnyrą.

Lietuvoje pradėjus byrėti „FC Vilniaus“ klubui, Paulinho išvyko į Lenkiją, kur atstovavo Lodzės LKS ekipai, tačiau vėliau jis patraukė į gimtinę. Ten žaidė Sao Paulo „Audax“ ir „Bragantino“ ekipoms. Pastarojoje jį pastebėjo „Corinthians“, kurie įsigijo šį, dabar nemažai Europos klubų dominantį, žaidėją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.