Futbolo orakulas gudrybių spėti rezultatą neturi

Futbolo bendruomenės reikalas sutelkti jėgas ir gražinti futbolą į tą vietą, kuri jam ir priklauso – į sporto karaliaus sostą. Taip yra įsitikinusi „Mes už įvarčius“ iniciatyvinė grupė, apdovanojusi geriausiai jų tarpe Europos futbolo čempionato rezultatus spėjusį oraklulą.

Nors Europos futbolo čempionatas pasibaigė, aistros vis dar nerimsta. „Mes už įvarčius“ iniciatyvinė futbolo aistruolių grupė apdovanojo geriausią „EURO 2012” spėjiką Tomą Pocių.<br>V. Ščiavinskas
Nors Europos futbolo čempionatas pasibaigė, aistros vis dar nerimsta. „Mes už įvarčius“ iniciatyvinė futbolo aistruolių grupė apdovanojo geriausią „EURO 2012” spėjiką Tomą Pocių.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 12, 2012, 8:50 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 5:08 AM

Nors Europos futbolo čempionatas pasibaigė, aistros vis dar nerimsta. „Mes už įvarčius“ iniciatyvinė futbolo aistruolių grupė apdovanojo geriausią „EURO 2012” spėjiką Tomą Pocių.

- Kokie Jūsų įspūdžiai po čempionato?, - buvo paklaustas T.Pocius.

- Šis čempionatas buvo vienas įdomiausių iš visų, kuriuos prisimenu. Ypač buvo įdomios grupės varžybos - daug įvarčių, nenuspėjami rezultatai, grupių favoritėmis laikytų komandų  nesėkmės. Visa tai suteikė turnyrui žavesio. Net mano palaikoma Anglijos komanda nustebino, nes netikėjau, kad Europos čempionato ketvirfinalio laikui perkopus 120 min.  ji dar nebuvo iškritusi.

- Kokie didžiausi netikėtumai  ir atradimai?

- Nenustebinsiu pasakęs, kad didžiausias netikėtumas yra Nyderlandų rinktinės pasirodymas. Manau, mes nežinom tų tikrųjų priežasčių kodėl taip prastai sužaidė olandai -  vis tik žaidėjai yra aukščiausios klasės futbolininkai.

Atradimas - Italijos rinktinė. Labai smarkiai nesigilinau į komandų reikalus prieš čempionatą, bet teko girdėti, kad italai, kamuojami įvairiausių skandalų tikrai nebus rimti varžovai.

Bet patys matom, kaip viskas baigėsi. Gaila, kad jie neberado savyje jėgų finale rimčiau pasipriešinti ispanams.

- Kaip pavyko taip tiksliai atspėti rezultatus?

- Tiesiog atspėjau. Prieš kiekvienas varžybas turiu favoritą ir labai jau nesinori prognozuoti lygiųjų. Bet būtent lygiąsias pavyko atspėti porą kartų, kas, galbūt, ir lėmė kelis papildomus taškus totalizatoriuje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.