Minios gerbėjų Kinijoje pasitiktas D. Drogba tikina svetur išvykęs ne dėl pinigų (video)

„Pinigai nėra svarbiausia. Čia atvykau dėl naujos patirties“, - taip pareiškė į Kiniją šeštadienį atvykęs buvęs „Chelsea“ puolėjas Didieras Drogba, kuris nusprendė savo karjerą tęsti Šanchajaus „Shenhua“ komandoje.

D. Drogba tikina, kad pinigai nebuvo tas faktorius dėl kurio jis persikėlė į Kiniją.<br>AP
D. Drogba tikina, kad pinigai nebuvo tas faktorius dėl kurio jis persikėlė į Kiniją.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

2012-07-15 08:40, atnaujinta 2018-03-18 03:41

„Man būtų buvę lengviau likti Europoje, tačiau pasirinkau Kiniją. Atvykau dėl naujos patirties. Čia esu tam, kad laimėčiau mačus ir tapčiau čempionu. Šis pasirinkimas nėra mano pasitraukimas iš futbolo“, - teigė Čempionų lygoje su „Chelsea“ triumfavęs D. Drogba, kuris tapo brangiausiu Kinijoje esančiu futbolininku.

D. Drogba su „Shenhua“ komanda pasirašė dvejų metų kontraktą, tačiau kitų detalių klubas neatskleidžia. Vietinė žiniasklaida praneša, jog kinai futbolininkui ketina sumokėti daugiau nei 15 milijonų JAV dolerių per metus.

D. Drogba, kuris „Shenhua“ komandoje prisijungs prie buvusio ekipos draugo Nicolaso Anelka, buvo pasitiktas didžiulio būrio gerbėjų. Puolėjas oro uoste išvydo apie 800 sirgalių, kurie norėjo gauti žvaigždės parašą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.