D. Maradona iš „Al Wasl“ bandys išsireikalauti 17 mln. eurų

Legendinis Argentinos futbolininkas Diego Maradona stojo į kovą dėl negautų milijonų eurų. Jungtinių Arabų Emyratų klube „Al Wasl“ treneriu dirbęs D. Maradona iš jį anksčiau nei buvo sutarta atleidusių ekipos vadovų reikalauja 17 mln. eurų kompensacijos, praneša Ispanijos dienraštis „Marca“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 16, 2012, 5:20 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 2:38 AM

Septyniolika milijonų eurų yra pusė visos numatytos kontrakto sumos. Jungtinių Arabų Emyratų futbolo klubas su D. Maradona buvo pasirašęs kontraktą iki 2013 metų sezono pabaigos, tačiau dėl prastų rezultatų argentinietis praėjusią savaitę buvo atleistas iš stratego pareigų. Nuo 2011-ųjų gegužės ekipa nepelnė nė vieno titulo.

Teigiama, kad „Al Wasl“ jau pasiūlė D. Maradonai dviejų mėnesių atlyginimo kompensaciją - 3 mln. eurų. Be to, klubo vadovai argentiniečiui pasiūlė tapti komandos konsultantu arba garbės nariu.

D. Maradona žada derėtis su „Al Wasl“ vadovais, tačiau kaip teigia ispanų dienraštis, jis nori tik pinigų - būti klube jis jau nepageidauja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.