Rusijos futbolo rinktinės treneriu tapo F. Capello

„Nusprendėme Rusijos rinktinės treneriu paskirti Fabio Capello“, - paskelbė Rusijos futbolo sąjungos (RFU) viceprezidentas Nikita Simonianas. Buvęs Anglijos rinktinės strategas F. Capello su rusais kalbėjosi jau praėjusią savaitę.

F. Capello turėtų padėti parašą ant kontrakto ir tapti Rusijos rinktinės treneriu.<br>AP
F. Capello turėtų padėti parašą ant kontrakto ir tapti Rusijos rinktinės treneriu.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 17, 2012, 9:11 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 2:25 AM

Rusijos futbolo vadovai tiki, kad italas yra tinkamas šiam darbui ir jis pakylės Europos čempionate grupės etapo neperkopusią rinktinę į naujas aukštumas, rašo soccernet.com.

„Dabar laukiame, kol bus suderintos visos detalės. Tuomet treneris ir pasirašys kontraktą. Kai tik F. Capello ir jo atstovai atvyks, tikiu, jis iškart padės parašą ant kontrakto“, - teigė N. Simonianas.

„Jeigu viskas bus tinkamai sutvarkyta ir sąlygos bus tokios, apie kokias rusai kalba, aš tuo didžiuosius. Manau, kad viskas bus, kaip sutarta. Dirbti Rusijoje bus įdomus nuotykis. Tai puiki šalis“, - Italijos naujienų agentūrai ANSA teigė F. Capello, kuris turėtų pakeisti rinktinę palikusį Dicką Advocaatą.

Praėjusią savaitę RFU paskelbė kandidatų į rinktinę sąrašą, kuriame buvo visame pasaulyje žinomų pavardžių: Harry Redknappas, Rafaelis Benitezas, Josepas Guardiola ir F. Capello.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.