F. Inzaghi baigia futbolininko karjerą, tačiau lieka „Milan“ klube

Filippo Inzaghi baigia profesionalaus futbolininko karjerą. 38 metų puolėjas kurį laiką dvejojo, tačiau šiandien „Milan“ klubas paskelbė, jog F. Inzaghi yra paskirtas jaunimo komandos treneriu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-25 11:31, atnaujinta 2018-03-17 21:07

„Mano istorija su „Milan“ klubu baigėsi pačiu geriausiu būdu. Pelniau įvartį paskutinėse rungtynėse, viskas buvo nepriekaištinga, - sakė F. Inzaghi. - Dabar prasideda kita svajonė. Galbūt vieną dieną ir kaip treneris laimėsiu Čempionų lygą. Norėčiau sekti Carlo Ancelotti pėdomis. Esu jam labai dėkingas už viską, ką padarė dėl manęs.“ F. Inzaghi taip pat teigė, jog buvo sulaukęs susidomėjimo net ir iš Anglijos klubų, nepaisant to fakto, kad kitą mėnesį jam sukaks 39 metai. „Negalėjau iškeliauti kur nors kitur, negalėjau tiesiog palikti Milano. Šiandien gavau pasiūlymą iš Anglijos, tačiau negaliu palikti Milano.“ F. Inzaghi per savo karjerą „Serie A“ čempionate sužaidė 370 mačų ir pelnė 156 įvarčius,

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.